Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

μονωσεις φραγκουλακησ

Η Εταιρεία Μας Είναι Παραγωγός Μονωτικών Υλικών Από Το 1958.
Παράγουμε Μονωτικά Υλικά Υψηλής Ποιότητας Και Σχεδιάζουμε Συστήματα Μόνωσης & Θερμομόνωσης.

Η εταιρεία παραγωγής και εμπορίας μονωτικών υλικών ΑΦΟΙ ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗΣ είναι μια ιστορική εταιρεία στο χώρο των μονωτικών υλικών με πάνω από μισό αιώνα ζωής! Μάλιστα τα τελευταία χρόνια εκτός από μονωτικά υλικά, προσφέρουμε και ολοκληρωμένα συστήματα τόσο για την εξωτερική θερμομόνωση, όσο και για τη μόνωση ταράτσας, με το πρωτοπόρο σύστημα ελαφριάς μόνωσης ταράτσας DUROSOL Light Roof. Παραμένουμε μιας πλήρως ελληνική εταιρεία με δική μας μονάδα παραγωγής μονωτικών και άλλων δομικών υλικών στον Ασπρόπυργο, ενώ στο Περιστέρι έχουμε τα γραφεία μας, όπου με χαρά περιμένουμε να σας γνωρίσουμε.

Η ΑΔΕΛΦΟΙ ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗ ΟΕ ιδρύθηκε το 1958 και από το 1974 ασχολείται στο χώρο των μονώσεων, ως μια από τις πρώτες εταιρείες του χώρου. Ο ιδρυτής και πρόεδρος Δημήτριος Φραγκουλάκης διετέλεσε χημικός μηχανικός και μέλος της ΤΕ 31(από την ίδρυση της έως σήμερα), μια ομάδα που δημιούργησε τον Ελληνικό κανονισμό θερμομόνωσης. Δημιουργώντας πλούσιο υπόβαθρο γνώσεων, πραγματοποίησε πληθώρα διαλέξεων στο Πολυτεχνείο Αθηνών σε θέματα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, ακολούθησε η συγγραφή βιβλίων και η δημιουργία του πρώτου προγράμματος θερμομόνωσης για μηχανικούς (σε DOS).

Η μακρά πορεία μας στο κλάδο της μόνωσης σε συνδυασμό με τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς για θερμομόνωση υψηλών προδιαγραφών με περιβαλλοντολογική ευαισθησία μας οδήγησαν στη δημιουργία του μοναδικού και κορυφαίου μονωτικού 3ης γενιάς DUROSOL!

Οι δραστηριότητες της εταιρείας διακρίνονται σε δύο βασικούς τομείς, την παραγωγή και την εμπορεία μονωτικών υλικών. Η παραγωγική δραστηριότητα διακρίνεται στο DUROSOL μονωτικό 3ης γενιάς για θερμομόνωση τοίχων, ταρατσών, δαπέδων, υπογείων, κεραμοσκεπών,ψυγείων κ.α.

Η εταιρεία μας παρέχει ακόμα το ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης DUROSOL eXternal για εξωτερική θερμομόνωση τοίχων, θερμομόνωση νέων κατασκευών και θερμομόνωση και ανακαίνιση υφιστάμενων. Ακόμα έχουμε εισάγει προσφάτως την πλέον πρωτοπόρα λύση για μονώσεις ταρατσών, την DUROSOL Light Roof, η οποία αποτελεί ταυτόχρονα την πιο ελαφριά και οικονομική λύση για μόνωση ταράτσας, καθώς επίσης και την Durosol Light Roof Plus, που έχει ως τελική επίστρωση γρανιτοπλακάκι και προσφέρει επιπλέον την πλήρη βατότητα στην ταράτσα σας. Τέλος παράγει το κορυφαίο θερμομονωτικό πλακίδιο DUROSOL Tile για ανεστραμμένη θερμομόνωση ταράτσας.

Κύριο υλικό που παράγουμε είναι η Διογκωμένη Πολυστερίνη, το γνωστό σε όλους μας φελιζόλ, το οποίο εκτός από θερμομόνωση που είναι η βασική του χρήση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικό πλήρωσης, για οικοδομική χρήση, συσκευασία, θεμελίωση, σεισμική μόνωση κ.α.

Η εμπορική δραστηριότητα της εταιρείας μας καλύπτει όλα τα είδη από στεγανωτικά και μονωτικά υλικά, καθώς και μια μεγάλη γκάμα από οικοδομικά υλικά γενικότερα.

Για τη διάθεση και διακίνηση των προϊόντων μας και γενικότερα για την εξυπηρέτηση πελατών έχουμε γραφεία στο Περιστέρι, μαζί με έναν αποθηκευτικό χώρο 1000m². Μπορείτε να μας επισκεφθείτε ανά πάσα στιγμή στα γραφεία μας, όπου έχουμε και ιδιόκτητο parking πελατών.

Η βασική παραγωγική δραστηριότητα της εταιρείας μας βρίσκεται στον Ασπρόπυργο, με 5000m² στεγασμένων εγκαταστάσεων και μεγάλους υπαίθριους βοηθητικούς χώρους.

Η Εταιρεία μας είναι Μέλος

Είμαστε μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εταιριών, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Διογκωμένης Πολυστερίνης, Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής – Πειραιά.

Αφήστε τις Μονώσεις στους Ειδικούς

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις μονώσεις σας.

ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φόρμα προσφορας