ΦΕΛΙΖΟΛ

Πλάκες Φελιζόλ για Μόνωση & Μπαλάκι Φελιζόλ για Γέμισμα

μονωση φραγκουλακησ

Τι είναι το Φελιζόλ & Τι η Διογκωμένη Πολυστερίνη;

Η διογκωμένη πολυστερίνη (EPS – Expanded PolyStyrene) δεν είναι τίποτα άλλο από την επιστημονική ονομασία του γνωστού σε όλους μας φελιζόλ. Πρόκειται για ένα ελαφρύ άσπρο υλικό φτιαγμένο από πλαστικούς κόκκους, με αρκετές χρήσεις, ιδιαίτερα τη θερμομόνωση (μόνωση ταράτσας, εξωτερική θερμομόνωση κλπ) και τις οικοδομές. Όταν αυτοί οι κόκκοι από φελιζόλ διογκωθούν κολλούν μεταξύ τους και έτσι δημιουργούνται οι κλασσικές πλάκες φελιζόλ, οι οποίες βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη.

Η εταιρεία μας έχει πάνω από μισό αιώνα εμπειρίας στην παραγωγή και εμπορία φελιζόλ (διογκωμένης πολυστερίνης) και μονωτικών υλικών γενικότερα, ενισχύοντας την Ελληνική παραγωγή. Έχουμε αρκετές πιστοποιήσεις τόσο ως εταιρεία όσο και για τα προϊόντα μας (φελιζόλ και άλλα μονωτικά υλικά), ενώ με τα μηχανήματα που διαθέτουμε μπορούμε να παράγουμε και να σας κόψουμε φελιζόλ σε όποια μεγέθη και διαστάσεις επιθυμείτε.

Επίσης διαθέτουμε και μπαλάκι φελιζόλ (κόκκους φελιζόλ), το οποίο όπως θα διαβάσετε και παρακάτω χρησιμοποιείται σε πολλές εφαρμογές ως υλικό πλήρωσης / γεμίσματος (όπως μπαλάκι φελιζολ για πουφ, για καναπέδες και πολλές ακόμα σχετικές χρήσεις).

Ιδιότητες Φελιζόλ – Διογκωμένης Πολυστερίνης

Το φελιζόλ χρησιμοποιείται ευρέως και έχει πολλά πεδία εφαρμογής. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το φελιζόλ έχει μεταξύ άλλων και τις παρακάτω ιδιότητες:

  • Εξαιρετικές μονωτικές ιδιότητες
  • Πολύ υψηλές μηχανικές αντοχές
  • Απεριόριστη αντοχή στο χρόνο
  • Εξαιρετικές αντισεισμικές ιδιότητες

Για αυτό το λόγο το φελιζόλ αποτελεί την καλύτερη λύση για σύνθετες κατασκευαστικές απαιτητικές, εξοικονομώντας σας χρόνο αλλά και χρήμα.

Τι είπαν για εμάς

“Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε ενεργειακή αναβάθμιση της κύριας κατοικίας μας. Επιλέξαμε το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Durosol External. H διαφορά στην ενεργειακή κατανάλωση είναι εμφανέστατη.”

Γιώργος

Εξωτερική Θερμομόνωση

Ασχολούμαι επαγγελματικά με τις μονώσεις τα τελευταία είκοσι χρόνια. Σαν συνεργείο πάντα ως πρώτη επιλογή για θερμομόνωση συνιστώ το θερμομονωτικό υλικό Durosol.

Γιάννης

Συνεργείο Μονώσεων

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Μονώσεις & Μονωτικά Υλικά

Βιομηχανία μονωτικών υλικών από το 1958. Σχεδιάζομαι και διαθέτουμε ολοκληρωμένα συστήματα Θερμομομόνωσης και Στεγανοποίησης με σεβασμό στο περιβάλλον και τον καταναλωτή.

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

Εξοικονόμηση Ενέργειας

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Μονωτικο durosol

Αφήστε τις Μονώσεις στους Ειδικούς

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις μονώσεις σας.

ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φόρμα προσφορας