Φελιζόλ 2017-04-05T17:27:28+00:00

ΦΕΛΙΖΟΛ

ΠΛΑΚΕΣ ΦΕΛΙΖΟΛ ΓΙΑ ΜΟΝΩΣΗ & ΜΠΑΛΑΚΙ ΦΕΛΙΖΟΛ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΜΑ

Πιστοποιημένα Μονωτικά Υλικά Ποιότητας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι Είναι Το Φελιζόλ; & Τι Η Διογκωμένη Πολυστερίνη;

Η διογκωμένη πολυστερίνη (EPS – Expanded PolyStyrene) δεν είναι τίποτα άλλο από την επιστημονική ονομασία του γνωστού σε όλους μας φελιζόλ. Πρόκειται για ένα ελαφρύ άσπρο υλικό φτιαγμένο από πλαστικούς κόκκους, με αρκετές χρήσεις, ιδιαίτερα τη θερμομόνωση (μόνωση ταράτσας, εξωτερική θερμομόνωση κλπ) και τις οικοδομές. Όταν αυτοί οι κόκκοι από φελιζόλ διογκωθούν κολλούν μεταξύ τους και έτσι δημιουργούνται οι κλασσικές πλάκες φελιζόλ, οι οποίες βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη.

Η εταιρεία μας έχει πάνω από μισό αιώνα εμπειρίας στην παραγωγή και εμπορία φελιζόλ (διογκωμένης πολυστερίνης) και μονωτικών υλικών γενικότερα, ενισχύοντας την Ελληνική παραγωγή. Έχουμε αρκετές πιστοποιήσεις τόσο ως εταιρεία όσο και για τα προϊόντα μας (φελιζόλ και άλλα μονωτικά υλικά), ενώ με τα μηχανήματα που διαθέτουμε μπορούμε να παράγουμε και να σας κόψουμε φελιζόλ σε όποια μεγέθη και διαστάσεις επιθυμείτε.

Επίσης διαθέτουμε και μπαλάκι φελιζόλ (κόκκους φελιζόλ), το οποίο όπως θα διαβάσετε και παρακάτω χρησιμοποιείται σε πολλές εφαρμογές ως υλικό πλήρωσης / γεμίσματος (όπως μπαλάκι φελιζολ για πουφ, για καναπέδες και πολλές ακόμα σχετικές χρήσεις).

Ιδιότητες Φελιζόλ – Διογκωμένης Πολυστερίνης

Το φελιζόλ χρησιμοποιείται ευρέως και έχει πολλά πεδία εφαρμογής. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το φελιζόλ έχει μεταξύ άλλων και τις παρακάτω ιδιότητες:

  • Εξαιρετικές μονωτικές ιδιότητες
  • Πολύ υψηλές μηχανικές αντοχές
  • Απεριόριστη αντοχή στο χρόνο
  • Εξαιρετικές αντισεισμικές ιδιότητες

Για αυτό το λόγο το φελιζόλ αποτελεί την καλύτερη λύση για σύνθετες κατασκευαστικές απαιτητικές, εξοικονομώντας σας χρόνο αλλά και χρήμα.

Χρήσεις Φελιζόλ

  1. Η πρώτη και σημαντικότερη χρήση του φελιζόλ είναι για θερμομόνωση. Η εταιρεία μας παράγει εξελιγμένο θερμομονωτικό φελιζόλ 3ης γενιάς Durosol, που μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ. Είναι ελληνικό προϊόν, αποτέλεσμα έρευνας και ανάπτυξης 17 ετών και αποτελεί την καλύτερη ποιότητα φελιζόλ που κυκλοφορεί στην αγορά.
  2. Εκτός αυτού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φύλλα φελιζόλ για την συσκευασία προϊόντων, μιας και το φελιζόλ τα προστατεύει και τα διατηρεί αναλλοίωτα. Σε αυτή τη περίπτωση επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να μας πείτε τα ακριβή μεγέθη που θέλετε αλλά και την ποσότητα φελιζόλ, ώστε να εξυπηρετηθείτε πλήρως.
  3. Μια τρίτη χρήση του φελιζόλ, της διογκωμένης πολυστερίνης δηλαδή, (μπαλακι φελιζολ) είναι ως υλικό γέμισης, για να κατασκευάσετε πουφ, πολυθρόνες, καρέκλες και άλλα χειροποίητα αντικείμενα. Το μπαλάκι φελιζόλ που παράγουμε είναι ειδικό για αυτή τη χρήση, με κοκκομετρία 1-2 mm ή 3-5 mm, αναλόγως τι σας ταιριάζει καλύτερα. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες εφόσον επιθυμείτε μπαλάκι φελιζόλ, ενώ έχετε υπόψη ότι η τιμή πώλησης είναι 5,90€/kg + φπα.Ενδεικτικά παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από μπαλάκι φελιζόλ Durosol που είναι κορυφαίας ποιότητας με ειδικό βάρος περίπου 28kg/m² και το μπαλάκι φελιζόλ superior με ειδικό βάρος 18kg/m².

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ
ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ

* Ειδικές τιμές για μεγάλες παραγγελίες (ενδεικτική τιμή 3,7€/kg+φπα για παραγγελίες άνω των 500 κιλών)
* Διατίθεται επίσης ανακυκλωμένο μπαλάκι φελιζόλ προς 3€/kg

Όσον αφορά τις διαστάσεις του Φελιζόλ, επειδή το παράγουμε εμείς στη μονάδα μας στον Ασπρόπυργο, έχουμε μεγάλη ευελιξία στις διαστάσεις και κυρίως στο πάχος. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν το Φελιζόλ μας παράγεται σε όλα τα πάχη, από 1 έως και 50 εκατοστά, ενώ άμεσα διαθέσιμο έχουμε Φελιζόλ σε πάχη 1,2,3,5,6,7,8 και 10 εκατοστά.

Εκτός αυτού να σας ενημερώσουμε ότι έχοντας πάντα στο μυαλό μας την φροντίδα και προστασία του περιβάλλοντος, αναλαμβάνουμε εντελώς δωρεάν και την ανακύκλωση φελιζόλ, που πιθανόν έχετε και θέλετε να πετάξετε. Έτσι με την ανακύκλωση φελιζόλ ταυτόχρονα σας απαλλάσσουμε από το φελιζόλ που δεν χρειάζεστε και συνεισφέρουμε στην περιβαλλοντική προστασία με την ανακύκλωση του. Αν έχετε κάποιες ποσότητες φελιζόλ που σκοπεύετε να πετάξετε, καλέστε μας στο 210 574 74 74, ώστε χωρίς κόστος να το ανακυκλώσουμε.

Η Εταιρεία Μας Είναι Μέλος

Είμαστε μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εταιριών, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Διογκωμένης Πολυστερίνης, Συνδέσμου  Βιομηχανιών Αττικής – Πειραιά.

Φόρμα Προσφοράς

Πάρτε προσφορά για τις μονώσεις σας ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας.

ΟΝΟΜΑ *
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΟΝΩΣΗΣ Μ2
ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ
EMAIL
ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΘΕΜΑ

ΜΗΝΥΜΑ