DUROSOL

Μονωτικά Υλικά 3ης Γενιάς Durosol

μονωσεις φραγκουλακησ

Μονωτικά Υλικά Ποιότητας

Η εταιρεία μας εδώ και χρόνια παράγει το κορυφαίο μονωτικό υλικό 3ης γενιάς DUROSOL, που προσφέρει κορυφαία θερμομονωτικά αποτελέσματα. Πρόκειται για προϊόν μελέτης, έρευνας και εξελίξεων 17 ετών, το οποίο σας προσφέρουμε με εγγύηση 10 ετών!

Το DUROSOL είναι ουσιαστικά φελιζόλ στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα, όμως για κάθε μόνωση απαιτούνται και άλλα μονωτικά ή στεγανωτικά υλικά. Για να ενημερωθείτε σχετικά με αυτά και να δείτε αναλυτικά τις τιμές τους, μπορείτε να επισκεφθείτε το E-SHOP μας για μονωτικά υλικά.

Το DUROSOL προσφέρει μια σειρά από συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα υπόλοιπα μονωτικά υλικά. Πρόκειται για το κορυφαίο μονωτικό υλικό που αποτελείται από διογκωμένη πολυστερίνη, που είναι ότι καλύτερο για μια ποιοτική μόνωση. Όσοι ακόμα έχετε στο μυαλό σας την εξηλασμένη πολυστερίνη που παλαιότερα χρησιμοποιούταν στις μονώσεις, μπορείτε να διαβάσετε τη συγκριτική ανάλυση στην ενότητα Εξηλασμένη ή Διογκωμένη Πολυστερίνη;

Για να βεβαιωθείτε με τα ίδια σας τα μάτια για την κορυφαία ποιότητα του μονωτικού υλικού τρίτης γενιάς DUROSOL και να δείτε από πρώτο χέρι ένα δείγμα του υλικού αλλά και ολόκληρου του συστήματος που σας ενδιαφέρει (για μόνωση ταράτσας, εξωτερική θερμομόνωση κλπ), έχουμε μια υπηρεσία ΔΩΡΕΑΝ αποστολής δείγματος! Χωρίς απολύτως κανένα κόστος ή δέσμευση σας το στέλνουμε με courier στο χώρο που επιθυμείτε, εντός Αττικής ή και στην επαρχία. Απλά πατήστε στο κουμπί που ακολουθεί και συμπληρώστε τη σχετική φόρμα.

[Wow-Modal-Windows id=1]

Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα του DUROSOL

  • Οικολογικό

Το DUROSOL είναι φιλικό προς το περιβάλλον, αφού δεν περιέχει κλειστές κυψέλες με FREON και CO2, αλλά κλειστές κυψέλες αέρος, ενώ για την παραγωγή του απαιτείται πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και είναι 100% ανακυκλώσιμο.

  • λ =0,033W/(mk) 

Το DUROSOL παρουσιάζει πολύ χαμηλό βέλτιστο συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας λ, υψηλή αντίσταση στην απορρόφηση υγρασίας, μεγάλες μηχανικές αντοχές, άριστη θερμομόνωση, ευκολία εφαρμογής και αποφυγή ζημιών στο υλικό κατά την τοποθέτησή του, προσφέροντας κορυφαία μόνωση.

  • Αυτοσβενήμενο

Το DUROSOL δεν αναφλέγεται και δεν μεταδίδει τη φωτιά.

  • Εγγυημένη πρόσφυση στο σοβά

Η εταιρεία μας παρέχει εγγύηση πρόσφυση του DUROSOL στο σοβά και στο σκυρόδεμα.

  • Πιστοποιήσεις, Εγγυημένη ποιότητα, Πιστοποιημένη αποδοτικότητα

Το DUROSOL συνοδεύεται από πιστοποιητικά αποδοτικότητας CE, ISO 9001 : 2008 και εργαστηριακές μελέτες.

  • Το DUROSOL δεν απορροφάει υγρασία, είναι υδροαπωθητικό και αναπνέει

Η κυψελώτη μορφή των κόκκων μηδενίζει την υδατοαπορρόφηση και σε συνδυασμό με την υψηλή συσσωμάτωση του υλικού σταθεροποιεί το λ σε βάθος χρόνου και αυξάνει την αντοχή του υλικού. Η αναπνοή του DUROSOL συνεισφέρει στην αποβολή των υδρατμών από τους εσωτερικούς χώρους και παράλληλα απωθεί την υγρασία.

  • Ένα αιώνα διάρκεια ζωής

Μελέτες τεχνητής γήρανσης αποδεικνύουν ότι οι μονωτικές ικανότητες και οι μηχανικές αντοχές του DUROSOL δεν αλλοιώνονται και με την πάροδο 100 ετών.

  • Σταθερότητα διαστάσεων εφ’ όρου ζωής

Το DUROSOL υφίσταται μακρά διαδικασία ωρίμανσης (30 ημέρες) πριν την μορφοποίηση του, γεγονός που του προσδίδει απόλυτη σταθερότητα διαστάσεων.

Το κορυφαίο μονωτικό υλικό DUROSOL εφαρμόζεται κατά βάση στη μόνωση τοίχων (εσωτερική και εξωτερική θερμομόνωση), τη μόνωση ταράτσας, τη μόνωση πυλωτής, τη μόνωση κεραμοσκεπών και γενικότερα σε κάθε είδους θερμομόνωση. Για λεπτομέρειες σχετικά με τις δύο βασικότερες μεθόδους μπορείτε να ενημερωθείτε πατώντας στα κουμπιά που ακολουθούν.

Η Εταιρεία μας είναι Μέλος

Είμαστε μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εταιριών, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Διογκωμένης Πολυστερίνης, Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής – Πειραιά.

Αφήστε τις Μονώσεις στους Ειδικούς

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις μονώσεις σας.

ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φόρμα προσφορας