Εξωτερική Θερμομόνωση Τιμές 2018-12-04T12:27:25+00:00

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΙΜΕΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Ενδιαφέρεστε Για Εξωτερική Θερμομόνωση Τοίχων;

ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εξωτερική Θερμομόνωση Τοίχων

Παρακάτω ακολουθεί ο πίνακας με τίτλο Εξωτερική Θερμομόνωση Τιμές, όπου μπορείτε να δείτε τις τιμές καταλόγου της εταιρείας μας για εξωτερική θερμομόνωση. Όπως θα δείτε αναλυτικά το ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης DUROSOL eXternal που βασίζεται στο θερμομονωτικό υλικό 3ης γενιάς DUROSOL και δίδεται αποκλειστικά από την εταιρεία μας με εγγύηση 10 ετών, θα σας στοιχίσει λιγότερο από 16€/m²+φπα για τα υλικά, ενώ μαζί με την εργασία από συνεργαζόμενο συνεργείο μας θα ξεκινήσει λίγο κάτω από τα 29€/m².

Μην ξεχνάτε πως για να έχετε ειδική έκπτωση για το δικό σας έργο, ανάλογα πάντα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας, πρέπει απλά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 574 74 74 ή το sales@fragoulakis.gr και να μας ζητήσετε συγκεκριμένη προσφορά! Παρακάτω ακολουθεί ο πίνακας με τις αρχικές τιμές καταλόγου για όλα τα υλικά εξωτερικής θερμομόνωσης (εξωτερικη θερμομονωση τιμες).

Εξωτερική Θερμομόνωση Τιμές

ΠΡΟΪΟΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ/Μ² ΤΙΜΗ/Μ² ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Θερμομονωτικό Υλικό 3ης γενιάς
Durosol eΧternal
1000Χ500Χ50 5,75€ 1m²/m² 6,34€
Ή Φθηνότερη εναλλακτική επιλογή
EPS 80
1000Χ500Χ50 3,40€ 1m²/m² 3,40€
Υλικό Επικόλλησης
FGL-Thermo I
0,39€ 4kg/m² 1.56€
Υαλόπλεγμα Ενίσχυσης
FGL-Mesh 5x5mm white 160gr/m²
1x50m 0,84€ 1m²/m² 0,84€
Βύσματα Στερέωσης
FGL-Dowel
90mm Τεμάχια 0,12€ 5τμχ/m² 0,60€
Βασικό Επίχρισμα
FGL-Thermo III
kg 0,51€ 4kg/m² 2,04€
Αστάρι Πρόσφυσης
Primer
litres 3,20€ 0,1litre/m² 0,32€
Τελικό Σιλικονούχο Επίχρισμα
Χρωμοσοβάς Leoplast
κοκκομετρία 1-2,5mm kg 2,10€ 1,8-3,6kg/m² 3,78€*
ΚΟΣΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (κατά προσέγγιση) 13€/m²
ΚΟΣΤΟΣ ΥΛΙΚΩΝ (με Durosol) 15,47€/m²
ΚΟΣΤΟΣ ΥΛΙΚΩΝ (με Eps 80) 11,81€/m²
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ Με Durosol: 28,47/m²
Mε Eps 80: 24,81€/m²

*στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φπα. Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
**η τιμή χρωμοσοβά αναφέρεται σε λευκό χρωμοσοβά. Για χρωματιστό χρωμοσοβά σε χρώμα της επιλογής σας η έξτρα επιβάρυνση είναι 0,2€/kg.

Έχοντας πλέον διαβάσει τον πίνακα “Εξωτερική Θερμομόνωση Τιμές“, έχετε πάρει μια πρώτη ιδέα από τις τιμές μας. Ωστόσο να σας ενημερώσουμε ότι οι παραπάνω τιμές αφορούν τιμή μέτρου και έχουν υπολογιστεί με αναγωγή από το κόστος έργου 50m². Για να δείτε απόλυτα συγκεκριμένες τιμές σχετικά με τη δική σας εξωτερική θερμομόνωση, χρησιμοποιήστε το εύχρηστο εργαλείο μας για υπολογισμό κόστους, που δημιουργήσαμε για εσάς στο e-shop μας.

ΥΛΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

Τι Είπαν Για Εμας


“Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε ενεργειακή αναβάθμιση της κύριας κατοικίας μας. Επιλέξαμε το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Durosol External. H διαφορά στην ενεργειακή κατανάλωση είναι εμφανέστατη.”

ΓΙΩΡΓΟΣ • ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ


“Μένουμε σε διώροφη κατοικία στο Παλαιό Φάληρο. Η κρεβατοκάμαρα μας έχει ταράτσα κάθε καλοκαίρι η ζέστη ήταν ανυπόφορη ενώ το χειμώνα η υγρασία μας ταλαιπωρούσε. Πέρσι πήραμε την απόφαση να κάνουμε θερμομόνωση στην ταράτσα. Αν ήξερα ότι θα έχει τόση διαφορά θα την είχαμε κάνει εδώ και χρόνια.”

ΕΛΕΝΗ • ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ DUROSOL LIGHT ROOF


“Ασχολούμαι επαγγελματικά με τις μονώσεις τα τελευταία είκοσι χρόνια. Σαν συνεργείο πάντα ως πρώτη επιλογή για θερμομόνωση συνιστώ το θερμομονωτικό υλικό Durosol.  ”

ΓΙΑΝΝΗΣ • ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΟΝΩΣΕΩΝ


“Μένουμε σε ρετιρέ στο Μαρούσι η ταράτσα του διαμερίσματος ήταν εκτεθειμένη χωρίς κάποια μόνωση μάλλον. Το αποτέλεσμα ήταν το καλοκαίρι η ζέστη να είναι ανυπόφορη χωρίς κλιματισμό και το χειμώνα το κρύο τσουχτερό. Ευτυχώς πήραμε την απόφαση να μονώσουμε την ταράτσα. Θεωρώ ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή! Τα έξοδα μας μειώθηκαν σημαντικά χειμώνα καλοκαίρι! ”

ΚΑΤΕΡΙΝΑ • ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ

Μονώσεις & Μονωτικά Υλικά

Βιομηχανία μονωτικών υλικών από το 1958. Σχεδιάζομαι και διαθέτουμε ολοκληρωμένα συστήματα Θερμομομόνωσης και Στεγανοποίησης με σεβασμό στο περιβάλλον και τον καταναλωτή.

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Πάρτε προσφορά για τις μονώσεις σας ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας.

ΟΝΟΜΑ *
ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΟΝΩΣΗΣ Μ2
ΜΟΝΩΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ
EMAIL
ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΘΕΜΑ

ΜΗΝΥΜΑ