ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΙΜΕΣ

Αναλυτικές Τιμές για Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Durosol External

Εξωτερική Θερμομόνωση

Εξωτερική Θερμομόνωση Τοίχων

Παρακάτω ακολουθεί ο πίνακας με τίτλο Εξωτερική Θερμομόνωση Τιμές, όπου μπορείτε να δείτε τις τιμές καταλόγου της εταιρείας μας για εξωτερική θερμομόνωση. Όπως θα δείτε αναλυτικά το ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης DUROSOL eXternal που βασίζεται στο θερμομονωτικό υλικό 3ης γενιάς DUROSOL και δίδεται αποκλειστικά από την εταιρεία μας με εγγύηση 10 ετών, θα σας στοιχίσει ~ 17,22€/m²+φπα για τα υλικά, ενώ μαζί με την εργασία από συνεργαζόμενο συνεργείο μας θα ξεκινήσει στα ~32,22 €/m².

Μην ξεχνάτε πως για να έχετε ειδική έκπτωση για το δικό σας έργο, ανάλογα πάντα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας, πρέπει απλά να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 574 74 74 ή το sales@fragoulakis.gr και να μας ζητήσετε συγκεκριμένη προσφορά! Παρακάτω ακολουθεί ο πίνακας με τις αρχικές τιμές καταλόγου για όλα τα υλικά εξωτερικής θερμομόνωσης (εξωτερικη θερμομονωση τιμες).

ΦΟΡΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Εξωτερική Θερμομόνωση Τιμές

ΠΡΟΪΟΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ/Μ² ΤΙΜΗ/Μ² ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Θερμομονωτικό Υλικό 3ης γενιάς Durosol External 1000Χ500Χ50 5.90€ 1m²/m² 5.90€
H Φθηνότερη εναλλακτική επιλογή EPS 80 1000Χ500Χ50 3,95€ 1m²/m² 3,95€
Υλικό Επικόλλησης FGL-Thermo I kg 0,41€ 4kg/m² 1.64€
Υαλόπλεγμα Ενίσχυσης FGL-Mesh 5x5mm white 160gr/m² 1x50m 0,98€ 1,1m²/m² 1,08€
Βύσματα Στερέωσης FGL-Dowel 90mm Τεμάχια 0,11€ 5τμχ/m² 0,55€
Βασικό Επίχρισμα FGL-Thermo III kg 0,53€ 4,5kg/m² 2,39€
Αστάρι Πρόσφυσης Primer litres 3,40€ 0,1lt/m² 0,34€
Τελικό Σιλικονούχο Επίχρισμα λευκού Χρωμοσοβά FGL Silicone Plaster Συσκευασία 18kg kg 1,89€ 2,kg/m² 3,78€
ΚΟΣΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (κατά προσέγγιση) 15-18€/m²
ΚΟΣΤΟΣ ΥΛΙΚΩΝ (με Durosol) 15,68€/m²
ΚΟΣΤΟΣ ΥΛΙΚΩΝ (με Eps 80) 13,73€/m²
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ Με Durosol: 30,68€/m² 
Mε Eps80: 28,73€/m²

*στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φπα. Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
**η τιμή χρωμοσοβά αναφέρεται σε λευκό χρωμοσοβά. Για χρωματιστό χρωμοσοβά σε χρώμα της επιλογής σας η έξτρα επιβάρυνση είναι 0,3€/kg.
*** οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν εφαρμογή 100m² και άνω

Έχοντας πλέον διαβάσει τον πίνακα “Εξωτερική Θερμομόνωση Τιμές“, έχετε πάρει μια πρώτη ιδέα από τις τιμές μας. Ωστόσο να σας ενημερώσουμε ότι οι παραπάνω τιμές αφορούν τιμή μέτρου και έχουν υπολογιστεί με αναγωγή από το κόστος έργου 50m². Για να δείτε απόλυτα συγκεκριμένες τιμές σχετικά με τη δική σας εξωτερική θερμομόνωση, χρησιμοποιήστε το εύχρηστο εργαλείο μας για υπολογισμό κόστους, που δημιουργήσαμε για εσάς στο e-shop μας.

ΥΛΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

Εξωτερική Θερμομόνωση
Πλεονεκτήματα Εφαρμογής Συστήματος

Ανακαίνιση

Με το σύστημα θερμοπρόσοψης ουσιαστικά παρά τη θερμομόνωση ανακαινίζουμε και τις εξωτερικές όψεις του κτιρίου. Αυτό συμβαίνει μιας και το βάψιμο μπορεί να γίνει με χρώματα και υλικά της επιλογής σας. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός αναφορικά με το αισθητικό αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο σύστημα. Για αυτό το λόγο όπως μπορείτε να δείτε και σε έργα που ήδη έχουμε πραγματοποιήσει, το τελικό αποτέλεσμα είναι αρκτετά θεαματικό. Ουσιαστικά πραγματοποιείται και αισθητική αναβάθμιση παράλληλα με την εξωτερική θερμομόνωση.

Προστασία από Καιρικές Συνθήκες

Το εξειδικευμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης της εταιρείας μας σας παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα όσον αφορά όχι μόνο τη θερμομόνωση αλλά και την υγρομόνωση των προσόψεων του κτιρίου σας. Η οικία σας προστατεύεται εξωτερικά από οτην υγρασία και το νερό και με αυτό τον τρόπο εμποδίζεται και η ανάπτυξη μούχλας στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Εκτός όμως από αυτό το σημαντικό πλεονέκτημα, το σπίτι σας προστατεύεται και εσωτερικά από τις μεταβολές της εξωτερικής θερμοκρασίας και έτσι το εσωτερικό του σπιτιού παραμένει δροσερό το καλοκαιρί και ζεστό το χειμώνα.

Σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Durosol eXternal. Εξοικονόμηση ενέργειας και εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες.

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Το θεαματικό μονωτικό αποτέλεσμα της θερμοπρόσοψης δεν αργεί να φανεί αναφορικά με τις συνθήκες διαβίωσης σας μέσα στο σπίτι αλλά και της εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων. Με την εξωτερική θερμομόνωση είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως η θερμοκρασία των εσωτερικών χώρων παραμένει σταθερή για μεγαλύτερο χρόνικό διάστημα. Αυτό συνεπώς σημαίνει πως μειώνονται και τα έξοδα για δροσισμό και θέρμανση αφού η θερμοκρασία διατηρείται σταθερή και σε επιθυμητά επίπεδα ακόμη και όταν κλείνετε τα συστήματα όπως καλοριφέρ ή aircondition.

Προστιθέμενη Αξία

Εφαρμόζοντας σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης στο ακίνητο σας αυτόματα το αναβαθμίζετε και ενεργειακά. Καθώς μειώνεται η συνολική κατανάλωση ενέργειας του σπιτιού σας, αυτό σημαίνει πως αλλάζει και η ενεργειακή κλάση στην οποία ανήκει. Συνεπώς, και η συνολική αξία του ακινήτου ανεβαίνει κάτι το οποίο είναι πολύ επιθυμητό ειδικά στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε για μεταπώληση της ιδιοκτησίας.

Για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και θερμομόνωση μπορείτε να συνδυάσετε την θερμοπρόσοψη με μόνωση ταράτσας Durosol Light Roof ή οποιοδήποτε άλλο σύστημα μόνωσης. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα συστήματα για μόνωση ταράτσας που παρέχει και εφαρμόζει η εταιρεία μας.

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

Εξωτερική Θερμομόνωση – Βίντεο Εφαρμογής Συστήματος

Εφαρμογή συστήματος για εξωτερική θερμομόνωση σε εξοχική κατοικία. Επιλέξτε το σύστημα Durosol External και εξασφαλίστε όλα τα πλεονεκτήματα των κορυφαίων συστημάτων θερμομόνωσηςκαι στεγάνωσης εξωτερικών τοίχων.

Εφαρμογή θερμοπρόσοψης σε πολυκατοικία στη Γλυφάδα. Συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης FRAGOULAKIS. Εξοικονομήστε έως και το 50% της ενέργειας που απαιτείται για τη θέρμανση & το δροσισμό μιας αμόνωτης οικίας.

Τι είπαν για εμάς

“Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε ενεργειακή αναβάθμιση της κύριας κατοικίας μας. Επιλέξαμε το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Durosol External. H διαφορά στην ενεργειακή κατανάλωση είναι εμφανέστατη.”

Γιώργος

Εξωτερική Θερμομόνωση

“Ασχολούμαι επαγγελματικά με τις μονώσεις τα τελευταία είκοσι χρόνια. Σαν συνεργείο πάντα ως πρώτη επιλογή για θερμομόνωση συνιστώ το θερμομονωτικό υλικό Durosol.”

Γιάννης

Συνεργείο Μονώσεων

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Μονώσεις & Μονωτικά Υλικά

Βιομηχανία μονωτικών υλικών από το 1958. Σχεδιάζομαι και διαθέτουμε ολοκληρωμένα συστήματα Θερμομομόνωσης και Στεγανοποίησης με σεβασμό στο περιβάλλον και τον καταναλωτή.

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

Εξοικονόμηση Ενέργειας

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Μονωτικο durosol

Αφήστε τις Μονώσεις στους Ειδικούς

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις μονώσεις σας.

ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φόρμα προσφορας