Ποια Μόνωση Ταράτσας μου Ταιριάζει

Ακολουθήστε τις ερωτήσεις & δείτε ποια Μόνωση Ταράτσας χρειάζεστε.

μονωσεισ φραγκουλακης

Ποια Μόνωση Χρειάζομαι

Είναι γεγονός ότι η μόνωση ταράτσας είναι μια αρκετά σημαντική εργασία, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει σημαντικά στην εξοικονόμηση χρημάτων, καθώς και να σας προσφέρει μια πιο άνετη και ευχάριστη διαβίωση μέσα στο σπίτι, όπως βέβαια και η εξωτερική θερμομόνωση. Στη μόνωση ταράτσας όμως τα δεδομένα είναι λίγο πιο περίπλοκα, καθώς υπάρχουν διάφορες μέθοδοι από τις οποίες πρέπει να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα, ώστε με την ολοκλήρωση της μόνωσης ταράτσας να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Βέβαια στην αποτελεσματικότητα παίζουν ρόλο και τα υλικά εκτός από τη μέθοδο. Εμείς για κάθε λύση μόνωσης ταράτσας συνιστούμε το κορυφαίο θερμομονωτικό υλικό 3ης γενιάς DUROSOL, ωστόσο περισσότερες επιλογές για μονωτικά και άλλα υλικά θα βρείτε στο e-shop μας.

Πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο για το ποια τελικά μέθοδος μόνωσης ταράτσας σας ταιριάζει καλύτερα, ανάλογα με την παλαιότητα του σπιτιού, την υφιστάμενη κατάσταση της μόνωσης, το μέγεθος της χρήσης που θα της κάνετε, καθώς επίσης και του διαθέσιμου προυπολογισμού σας.

Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε εύκολα και γρήγορα ποια σας ταιριάζει καλύτερα, έχουμε ετοιμάσει το παρακάτω σχεδιάγραμμα (δέντρο αποφάσεων). Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να απαντήσετε τις ερωτήσεις που βλέπετε και ακολουθώντας την πορεία το σχεδιαγράμματος θα φτάσετε στη λύση, ακόμα και αν δεν γνωρίζετε τίποτα σχετικά με τη μόνωση ταράτσας!

Τι Μόνωση να Κάνω στην Ταράτσα μου;

Απαντήστε στις ερωτήσεις που ακολουθούν και θα βρείτε το κατάλληλο σύστημα!

Μονώσεις & Μονωτικά Υλικά

Βιομηχανία μονωτικών υλικών από το 1958. Σχεδιάζομαι και διαθέτουμε ολοκληρωμένα συστήματα Θερμομομόνωσης και Στεγανοποίησης με σεβασμό στο περιβάλλον και τον καταναλωτή.

ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ

Εξοικονόμηση Ενέργειας

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Μονωτικο durosol

Αφήστε τις Μονώσεις στους Ειδικούς

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τις μονώσεις σας.

ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Φόρμα προσφορας